top of page

Maisema-arkkitehdit Ruokonen

Maisema-arkkitehdit Ruokonen Oy on perustettu vuonna 1992 nimellä Maisema-arkkitehdit Byman & Ruokonen Oy. Eeva Bymanin jäätyä eläkkeelle vuonna 2021, toimistoa jatkaa Ria Ruokonen yhdessä arkkitehti Matti Iiramon kanssa. Molemmilla on yli 30 vuoden suunnittelukokemus.

 

Suunnittelufilosofiamme lähtökohta on hyvän ympäristön luominen sekä luonnon ja paikan ominaisuuksien huomioon ottaminen kaikissa eri muodoissa. Suunnittelijan kädenjälki voi olla hienovaraista ohjaamista tai määrätietoista kehittämistä. Erityinen kiinnostuskohteemme ovat puutarhakaupungit ja puutarhat kaupungissa.

 

Maisema-arkkitehdit Ruokonen Oy on erikoistunut maisema- ja ympäristösuunnitteluun ja teemme kaikkea ulkoalueisiin liittyvää maisema-arkkitehtisuunnittelua. Työtehtäviin kuuluvat mm. laaja-alaiset maisemasuunnitelmat ja maisemanhoitosuunnitelmat, kaavoitukseen ja maankäyttöön liittyvät maisemasuunnitelmat ja -selvitykset, puistosuunnitelmat, pihasuunnitelmat, liikenneympäristösuunnitelmat sekä ulkoalueiden perusparannus- ja kunnostussuunnitelmat.

Iiramo Arkkitehdit

Iiramo Arkkitehdit on osa toimistoamme.

Tutustu arkkitehti- ja kaupunkisuunnitteluun 

Olemme mukana Vastuu Groupin Luotettava Kumppani-ohjelmassa.

04 sivu copy_edited.jpg
bottom of page